Paneelproductie: kwaliteit gewaarborgd

Met onze eigen paneelproductie kunnen we de kwaliteit van alle houten panelen controleren en garanderen. Dit stelt ons in staat om consistent hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de strengste normen. Door te kiezen voor Wolfs en Meuleman, kiest u voor betrouwbaarheid en duurzaamheid tijdens elke fase van uw project. 

We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.  Met behulp van de nieuwste productietechnieken, assisteren we u van ontwerp tot kant-en-klaar product. Of het nu gaat om panelen die worden gebruikt als mallen voor de betonindustrie tot en met complete show stalen met bijbehorende displays, 

Showdisplays en stalen op maat

Naast het toeleveren van meubelpanelen, bieden wij ook op maat gemaakte showstalen en showdisplays aan. Deze kunnen we aanpassen aan uw specifieke wensen, en helpen om uw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Met onze creatieve oplossingen maakt u indruk op uw (potentiële) klanten en geeft u uw merk een upgrade. 

Maatwerk voor houten panelen: de mogelijkheden

Laat u het toeleveren van panelen over aan Wolfs en Meuleman, dan heeft u bij ons verschillende mogelijkheden. U kunt ons inzetten als uw toeleverancier meubelbouw, toeleverancier projectinrichting en toeleverancier showdisplay en showstalen voor harde vloerbedekking.

Precisiepanelen in de machine-industrie

Wij maken speciale houten panelen voor de bescherming van messen in de machine of werkbladen met uitsparingen voor besturingskasten. Zet ons in voor uw paneel op maat.

Neem direct contact op!

Neem contact op met Wolfs en Meuleman aan de Sacharovstraat 12, 7575 EA Oldenzaal.

Bel ons op 0031 (0) 653771654 of stuur een e-mail naar info@wolfsenmeuleman.nl.

Bel ons direct

0031 (0) 74-2506407